17 Dec, 2018

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Παρουσιάστηκε μια νέα ιστοσελίδα για υπολογιστές που διαθέτει επιλογή μαύρου φόντου (DarkTheme) και προεπισκόπηση βίντεο 

Το YouTube ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο σχεδιασμό που περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά για την έκδοσή για υπολογιστή και κινητά. Για παράδειγμα, παρουσιάστηκε μια νέα ιστοσελίδα για υπολογιστές που διαθέτει επιλογή μαύρου φόντου (DarkTheme) και προεπισκόπηση βίντεο αλλά και μια ιστοσελίδα για κινητά στην οποία παρέχεται τα χαρακτηριστικά: Doubletaptoseek, VariableSpeed και πολλά άλλα. Με αφορμή αυτό, θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για το YouTube που είναι εξαιρετικά αλλά άγνωστα.


Βρείτε παρακάτω μια λίστα με συμβουλές και κόλπαγια το YouTube, καινούργια και παλιά.

1) Σχετικά βίντεο για την εφαρμογή τουYouTube σε κινητά: Πρόσφατα προστέθηκε ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δείτε μια σειρά σχετικών βίντεο πατώντας κάπου μέσα στην οθόνη ενώ παρακολουθείτε κάποιο άλλο βίντεο σε πλήρη οθόνη στο κινητό σας.  

2) Το χαρακτηριστικό Doubletaptoseek για κινητά παρουσιάστηκε πρόσφατα. Όταν πατάς δυο φορές δεξιά ή αριστερά από ένα βίντεο στο κινητό σου, ενεργοποιείς τo fastforward ή το rewind αντίστοιχα για 10 δευτερόλεπτα του βίντεο.3) Το χαρακτηριστικό Variablespeed για κινητά: Οι χρήστες ξετρελαίνονται να αυξάνουν ή να μειώνουν την ταχύτητα αναπαραγωγής του βίντεο για υπολογιστές, και τώρα αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο και για κινητά, για να απολαμβάνετε τα βίντεο σε όποια ταχύτητα προτιμάτε.


4) Μαύρο φόντο (DarkTheme) για υπολογιστή: η καινούργια ιστοσελίδα για υπολογιστή απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται DarkTheme. Δημιουργήθηκε για να μειώσει την φωτεινότητα και να σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στα πραγματικά χρώματα των βίντεο που παρακολουθείτε. Το DarkTheme μετατρέπει το φόντο του YouTube σε μαύρο για ολόκληρη την εμπειρία της πλατφόρμας.5) Προεπισκόπηση βίντεο στην ιστοσελίδα για υπολογιστές: όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια μικρογραφία στην επιφάνεια εργασίας, θα εμφανίζεται μια προεπισκόπηση του βίντεο, δίνοντάς σας μια καλύτερη αίσθηση για το τι πραγματεύεται το κάθε βίντεο και κάνοντας το πιο εύκολο να βρίσκετε το επόμενο υπέροχο βίντεο να παρακολουθήσετε.6) Αποθηκεύστε βίντεο στην βιβλιοθήκη

Source:  http://www.protothema.gr/

Βρίσκεστε :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ